PERSONLIGA EGENSKAPER
Mitt motto i livet är kan jag det inte så lär jag mig det. Detta applicerar jag på allt och är nog det viktigaste att veta om mig. I övrigt är jag en social och glad person som ständigt söker nya utmaningar och mer än gärna tar rollen som spindeln i nätet. Vidare har jag alltid varit väldigt lösningsorienterad, egentligen oavsett vilken typ av problem det berör. Mitt logiska tänkande har räddat mig i många situationer, både yrkesmässigt och privat, och jag mår, och fungerar, bäst när jag arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften. Då jag varit sjukskriven för utmattningsdepression har jag nu dessutom insikt kring hur stress bör hanteras, vilket ju är väldigt relevant i min bransch. Som utläses nedan har jag arbetat i projektform under i princip alla mina uppdrag, professionella som ideella, och har därför lång erfarenhet av moment som exempel planering, riskanalys och resurshantering.

UPPDRAG/ANSTÄLLNINGAR
Projektledare/koordinator | Atea/Södertälje kommun | September 2018 - Januari 2019
, Under fem månader arbetade jag som projektledare samt koordinator för ett datorutbytesprojekt där jag ansvarade för resurs-, tids- och leveransplanering. Min del i projektet startade när leveransplanen skulle sättas och allt arbete därefter var agilt för att skapa förutsättningar för ett lyckat projekt. Jag var också kontaktperson för näst intill samtliga inblandade i projektet och hanterade därmed kontakt med allt ifrån projektbeställare och leverantörer till slutanvändare, allt för att jag skulle kunna säkerställa bästa möjliga leveranskvalitet.

On-site tekniker | Atea | Juni - Augusti 2018
Officiellt var min roll hos Atea först on-site tekniker, men som underkonsult på det marknadsledande företaget placerades jag på uppdrag där min kompetens efterfrågas. Detta gav mig roller från allt som deskside technician till nätverkshantering hos kund.

Supportansvarig/Tekniker | Candidator AB | April - Juni 2018
Under ett kvartal arbetade jag som tekniker och supportansvarig hos Candidator. Som tekniker arbetade jag med IT-support mot slutanvändare över telefon och mail. En stor del av arbetet handlade om felsökning i applikationer och system som, till exempel, office-paketet samt AD. Det kunde även handla om att beställa, installera samt skicka ut hårdvara till kund, eller hantera larm om servrar eller system som inte fungerade. Som supportansvarig hanterade jag bemanningen och ärendehanteringen för mitt team på tio personer samt agerade incident ,manager, allt enligt ITIL.

Helpdeskagent | H&M | Oktober 2017 - Mars 2018
Mitt första uppdrag som IT-konsult var som helpdeskagent på H&M:s internsupport. Där satt jag också med både telefonsupport, ärendehanteringssystem och chattsupport. Vi hanterade totalt 2 000 olika system som alla krävde varierande felsökning. På H&M fick jag lära mig att arbeta under hög press under längre perioder och jag fick utveckla min supportkunskap både språk- och systemmässigt och under min tid där gick H&M:s servicedesk över till KBS, för att följa ITIL kring kunskapshantering.

Supporttekniker | Easy Telefoni | April - Oktober2017
På Easy Telefoni arbetade jag med support mot både slutanvändare och IT-ansvariga via telefon, chatt och mail. Där gjorde jag allt ifrån att bygga upp växelsystem till att felsöka applikationer och telefoner.

Webbdesign | Frilans | 2007-
När bloggar började bli stort i Sverige bestämde jag mig för att utnyttja de kunskaper jag själv skaffat mig inom webbdesign och sålde sedan designer till både privatpersoner och organisationer, och skapade såklart även mina egna hemsidor. Det utvecklades sedan till både support och vidare kodning åt andra.

Studentinformatör | Fackföreningen Jusek | 2011-2013
Jag arbetade under två år som studentinformatör för ett akademikerförbund, vilket rent praktiskt innebar att jag bland annat informerade studenterna kring fackets funktion, både under föreläsningstid och under mässor, samt anordnat företagsbesök hos varierande organisationer runt om i Värmland. Jag har övat på mina sociala färdigheter, hanterat alla typer människor samt knutit många nya kontakter.

UTBILDNING
Magisterprogram i projektledning | Karlstads Universitet | Augusti 2014 – Juni 2015
Filosofie magister i projektledning.

Jag breddade och fördjupade mina kunskaper inom projektledning genom ett magisterprogram som riktas mot projektledningens tillämpning inom näringsliv och offentlig verksamhet. Jag fick lära mig än mer om bland annat agil projektledning, projekt som arbetsform samt ledarrollen i projektmiljöer. Min magisteruppsats handlade om huruvida utbildning och könsroller påverkar konflikthantering (samt insikt kring detta) i projektgrupper.

IT, projektledning & affärssystem | Karlstads Universitet | Augusti 2010 – Juni 2014
Filosofie kandidat i informatik.

Ett program som utbildade mig till projektledare inom IT. Jag fokuserade på projektledning och effektivisering då det är vad som ligger mig närmast hjärtat och min C-uppsats handlade om brister i planeringsfasen. Delkurser av relevans är bland annat informationssäkerhet, riskalanys, affärsinformatik samt BI, där ITIL är en viktig punkt. Det jag brinner för är att optimera processer som möjligt, vilket ramverket ITIL tillhandahåller underlättar mycket.

Förutom teoretisk kunskap fick vi även praktisk träning, bland annat i form av ett projekt där vi, tillsammans med en projektledare på IBM, fick bidra till kartläggning samt optimering av deras processer.

IDEELL VERKSAMHET
Ledamot, The Wolfpack | Supporterförening | 2012-2014
Jag satt under två år som ledamot i Färjestads supporterklubbs styrelse, med ansvar för de resor föreningen anordnade till bortamatcher. Dessutom var jag delansvarig för tjejgruppen ”The Wolfgirls” jag drog igång.

Ledamot, EMSEK | Studentförening | 2010-2011
Under mitt andra år i Karlstad satt jag i studentföreningen EMSEKs styrelse, som hanterar Studentpuben Bunkern. Jag var evenemangsansvarig och planerade och skötte därmed evenemangen som tog plats utöver mitt arbete både bakom baren och i köket. EMSEK arrangerar även Karlstads studentresa Älghälga där jag satt med i planeringskommittén.

ÖVRIGA KUNSKAPER
Svenska: modersmål. Engelska: talar och skriver flytande.

Jag har grundläggande kunskaper i datalogi samt programmering i diverse språk (exempelvis Java, php, HTML, SQL och VB). Utförliga kunskaper i Office-programmen med kunskaper inom VBA. Hanterar de vanliga operativsystemen utan svårigheter.

Referenser lämnas vid förfrågan.